Special/ training ‘wet DBA/ VBAR’ m.b.t. schijnzelfstandigheid – 23 september 2024

Alle nieuwsberichten

Er is de afgelopen periode tijd flink wat te doen om de zogenoemde VBAR (Wet DBA). Diverse sectoren maken zich zorgen, nu de fiscus heeft aangegeven om de wet DBA vanaf 1 januari 2025 te gaan handhaven. Grote groepen zelfstandigen, maar ook werkgevers zijn bang voor de stempel ‘schijnzelfstandigheid’.  Vanuit Stichting Startersloket vinden wij het belangrijk om ondernemers te informeren over deze wijzigingen en nieuwe wet. Graag wijzen we jullie op een online training op maandag 23 september as. over dit onderwerp, mede georganiseerd door mede-initiatiefnemer en bestuurslid van het Startersloket Martijn Pennekamp.

Tijdens deze training zal Martijn de kant van de zzp’er/ ondernemer toelichten. Daarnaast zal er door andere experts ingegaan worden op zowel de juridische aspecten als de werkgeverskant. Vanuit Stichting Startersloket willen we jullie (startende) ondernemers en werkgevers de mogelijkheid geven om hieraan deel te nemen.

Bereid je goed voor op de handhaving van de wet DBA en leer alles over de (concept)wet VBAR. Via het Startersloket heb je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een onlinetraining op maandagavond 23 september. Tijdens deze sessie geven experts jou de belangrijkste inzichten en handvatten over hoe om te gaan met de nieuwe wet DBA. Zowel vanuit het oogpunt van de zzp/ondernemer als de werkgeverskant. Zo hoef je niet alles zelf uit te zoeken!

Deelname is gratis en aanmelden kan via https://westfriesland.startersloket.nl/agenda/handhaving-wet-dba-en-de-concept-wet-vbar/

Bij ons aangesloten

Alle leden